ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001 vb. yönetim sistemleri konusunda kuruluşlara danışmanlık ve eğitim hizmeti vermek için 2001 yılında kurulmuştur. Kısa süre içerisinde Türkiye genelinde bir çok firmaya danışmanlık ve eğitim hizmeti vererek, kuruluşların belgelendirmeleri sağlanmıştır.

Müşteri portfoyünde hem kamu hemde özel sektörden bir çok kuruluş bulunmaktadır. Danışmanlık hizmetinin sürekliliği müşteri memnuniyeti ile direk orantılı olduğu için, hizmetlerde yüksek müşteri memnuniyeti sağlanarak, sektörde aranan bir kuruluş olmuştur.

2001 den bu güne kadar 350’nin üzerinde özel sektörde, 170’in üzerinde kamu kuruluşlarında danışmanlık ve eğitim projeleri üstlenilmiştir.

Danışmanlık çalışmaları aşağıdaki adımlar takip edilerek gerçekleştirilir;
– Müşteri sisetminin analizi ve ihtiyaç tespiti
– Çalışma yol haritasının belirlenmesi
– Çalışma takımın kurulması
– Eğitimler
– Dokumantasyon
– Uygulama ve adaptasyon
– İç tetkikler
– YGG toplantısı

Yapılan danışmanlık çalışmaları ile kuruluşlara aşağıdaki katkılar sağlanmıştır;
– Memnun müşteri
– Mevzuat şartlarına uygun çalışma
– İhtiyaç ve beklentileri karşılanmış taraflar
– Düşük maliyet
– Yüksek kalite
– Yüksek verimlilik
– Rekabet gücü
– Yeni pazarlar.

Teknolojik gelişmeler, pazar ihtiyacı ve yeni mevzuat uygulamalarından doğan müşteri talepleri doğrultusunda İş Sağlığı ve Güvenliği, KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu), ATEX, SEVESO ve Patlamadan Korunma Dokuman hazırlama hizmetleri verilmeye başlanmıştır.

VİZYONUMUZ
Her yönü ile öncü danışmanlık kuruluşu olmak

MİSYONUMUZ
Etkin, verimli ve sürekli kendini yenileyen danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmak.

POLİTİKAMIZ
Hizmet sunduğumuz kurumlara; Kültürel ve sosyal değerleri ile tutarlı ve uygun uluslar arası sistemler kurmak, danışmanlık ve eğitimde sürekli kendini geliştirerek, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak. Tüm faaliyetlerimizde Kalite Yönetim Sistemini etkin olarak uygulamak.